NBA: Nedović s klupe pratio pobedu Golden Stejta, Majami u LA savladao Lejkerse

Izvor: Dzungla.org, 26.Dec.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Nedović s klupe pratio pobedu Golden Stejta, Majami u LA savladao Lejkerse

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Golden Stejt je savladao Kliperse iz Los Anđelesa sa 105:103 i to je bila jedina pobeda domaćina u pet utakmica, koliko ih je odigrano protekle noći. Najzaslužniji za pobedu „ratnika“ bio je Dejvid Li sa 23 koša i 13 skokova. Srpski reprezentativac Nemanja Nedović nije ulazio u igru. Branilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << trofeja, Majami pobedio je u „Stejpls centru“ ekipu Los Anđeles Lejkersa 101:95. Najefikasniji u ekipi Majamija, koja je ostvarila šestu uzastopnu pobedu, bili su Dvejn Vejd i Kris Boš sa po 23 poena, dok je Lebron Džejsm ubacio 19. Najbolji u trećem porazu Lejkersa u nizu bio je rezervista Nik Jang sa 20 poena, Džodi Miks je dodao 17, dok je Pau Gasol imao po 13 poena i skokova. U preostalim mečevima postignuti su ovi rezultati:Bruklin – Čikago 78:95Njujork – Oklahoma 94:123San Antonio – Hjuston 98:111 OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobede Majamija, Hjustona i Golden Stejta

Izvor: Beta, 26.Dec.2013

BEOGRAD, 26. decembra 2013. (Beta) - Košarkaši Majamija pobedili su u noći izmedju srede i četvrtka na gostujućem terenu Los Andjeles Lejkerse sa 101:95 i ostvarili šestu uzastopnu pobedu u NBA ligi...Aktuelni šampion Maj.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.