NBA: Milvoki bolji od Indijane

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Mar.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Milvoki bolji od Indijane

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) jutros je odigrana samo jedna utakmica u kojoj je Milvoki savladao Indijanu sa 111:107. Centralna figura susreta bio je turski reprezentativac Ersan Iljasova koji je sa 34 poena ostvario lični rekord u NBA karijeri. Iljasova je pogodio 12 od 14 šuteva iz igre, pri čemu pet od šest "trojki". Uz Iljasovu >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << u redovima Milvokija istakao se još Kris Midlton sa 17 koševa, dok je Si Džej Majls bio najefikasniji pojedinac Indijane sa 26 poena. Milvoki je ovom pobjedom praktično obezbijedio plasman u plej of pošto deset utakmica pre kraja ligaškog dela šampionata ima polovičan učinak: 36 pobeda i isto toliko poraza. Sa takvim učinkom Milvoki se nalazi na 6. mjestu Istočne konferencije, a poznato je da će u doigravanje za titulu prvaka NBA lige ući po osam prvoplasiranih ekipa iz obje konferencije. (Agencije)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Kari predvodio Golden Stejt do nove pobjede

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2015, 10:30

NJUJORK - U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Golden Stejt je jutros savladao Memfis sa 107:84 i ostvario 59. pobjedu u tekućem šampionatu u kojem je doživio svega 13 poraza...Zbog 38 poena i deset asistencija Stefon Kari je apsolutno zaslužio epitet najkorisnijeg...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.