Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Majami i San Antonio u polufinalu

Majami Hit i San Antonio Spars plasirali su se u polufinale plej ofa Istočne i Zapadne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) pošto su u četvrtfinalu savladali svoje rivale, Milvoki, odnosno Lejkerse sa maksimalnih 4:0. Predvođen Lebronom Džejmsom aktuelni šampion je u četvrtoj utakmici savladao Milvoki sa 88:77. Od ukupno 88 koševa Majamija Džejms je postigao 30, pri čemu je imao osam skokova i sedam asistencija. Uz Džejmsa istakli su se Rej Alen sa 16 i Udonis Haslem sa 13 poena. Na suprotnoj strani najjači utisak ostavio je Monta Elis sa 21 košem. Protivnik Majamiju u polufinalu plej Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/nba-majami-i-san-antonio-u-polufinalu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema Kobija, nema košarke

Izvor: RTS, 29.Apr.2013

Bez Kobija – "čišćenje"! Los Anđeles lejkersi poraženi su i u četvrtoj utakmici prve runde plej-ofa od San Antonija i time okončali očajnu sezonu. Šampioni iz Majamija lako dobili seriju protiv Milvokija sa 4:0, dok su Boston Seltiksi pobedili Njujork posle produžetka i nastavili seriju....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.