Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA LIGA VIŠE NE MOŽE BEZ NJEGA: Posle navijača, igrači i treneri zovu Tea (VIDEO)

U video intervjuima, trener Etore Mesina i nekoliko igrača NBA lige govore o Teodosiću i njegovom potencijalu.
Ovo leto bi moglo da bude odlučujuće za karijeru srpskog plejmejkera, ili će nakon isteka ugovora sa CSKA otići “preko bare”, ili će ostati u Evropi i verovatno staviti do znanja Amerikancima da ga ne zanimaju.
NARODSKI REČENO, BALAVE ZA NJIM: Navijači najjače košarkaške lige na svetu zahtevaju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Teodosića (FOTO) (VIDEO)
Nakon što mnogobrojni navijači danima već “zovu” Teodosića u klubove za koje navijaju, oglasili su se i igrači NBA-ligaša, među kojima su Nikola Jokić, Nikola Mirotić, Mirza Teletović i Omri Kaspi, kao i trener San Antonija Etore Mesina.

– Teodosić sada nije onaj isti igrač koji je bio pre tri godine, a još manje koji je bio pre šest godina. Sazreo je, osvojio je Evroligu. Mnogo je napredovao u svim segmetnima igre. Pogledajte samo koliko je podigao nivo igre u odbrani i kako zbog svoje inteligencije čita napade rivala. Ja mislim da bi on bez problema mogao da igra NBA ligu, kazao je pomoćni trener Grega Popoviča u Sparsima.
Mirotić, Teletović i ostali su se složili da Teo jeste “kalibar” za NBA kao jedan od najboljih plejmejkera u Evropi trenutno, kao i da bi voleli da ga vide na parketima NBA lige.

The post NBA LIGA VIŠE NE MOŽE BEZ NJEGA: Posle navijača, igrači i treneri zovu Tea (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.