NBA: Juta u plej-ofu, Pavlović uživao

Izvor: BKTV News, 25.Apr.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Juta u plej-ofu, Pavlović uživao

Košarkaši Jute ponovo su u plej ofu! Pobedom nad Finiksom od 100:88 Džezeri su obezbedili najmenje osmo mesto na Zapadu, a ako Denver izgubi u poslednja dva kola, u završnicu lige ulaze čak sa mesta broj sedam što jelep uspeh uzimajući u obzir da imaju možda i najmlađi tim u ligi sa sedam igrača koji su mlađi od 26 godina. Po običaju, najbolji je bio Pol Milsap sa 26 koševa.
U utakmici u kojoj su igrale 'klupe' dve ekipe, Boston i Majami odigrali su meč težak za gledanje. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ono najslabije što može da pruži NBA utakmica viđeno je u duelu ekipa koje će možda stići i do same završnice.
Kod Majamija nisu igrali Džejms, Boš i Vejd a kod Seltiksa Garnet, Rondo i Alen. Oba tima imala su samo po dvojicu 'dvocifrenih' a najbolji igrač na terenu bio je naš Saša Pavlović koji je završio sa 16 poena, od kojih je 12 dao u poslednjoj četvrtini.Pavlović je na parketu proveo 23 minuta.
U ostalim mečevima, Atlanta je pobedila LA Kliperse sa 109:102, uz 28 poena Džo Džonsona, Oklahoma Siti je savladao Sakramento sa 118:110 predvođen Kevinom Durantom sa 32 poena, dok je Nju Orleans pobedio Golden Stejt sa 83:81 košem u poslednjoj sekundi Belinelija, pogledajte:

NBA plej of počinje ovog vikenda.
Izvor: mondo.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.