NBA: Grifin ušao u istoriju Klipersa

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Grifin ušao u istoriju Klipersa

Klivlend je protiv Vašingtona prekinuo niz od šest uzastopnih poraza, prenosi "Mocart sport".

 Blejk Grifin (LA Klipers)

Blejk Grifin je postao prvi košarkaš u istoriji Los Anđeles Klipersa koji je na tri utakmice uzastopno dao više od 30 poena. A do toga je došao bez problema, iako nije imao pomoć Krisa Pola. Grifin je ubacio čak 19 poena već u prvoj četvrtini, tako da je samo bilo pitanje na kojoj brojci će stati u pobedinad Torontom 118:105. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Džordž Hil morao je da ubaci rekordnih 37 poena da bi Indijana dobila Portland u produžecima - 118:113.

"Čim sam kročio ovde počeo sam da se derem na sve. Ne znam šta mi je bilo, ali imao sam dosta energije. Svi su rekli kako se nadaju da sam nešto ostavio i za teren", rekao je Hil.

 

Sa druge strane, Demijan Lilard je dao poen više od njega, uz devet skokova i osam asistencija, ali to nije bilo dovoljno Pejsersima da izbegnu poraz.

 

Stiv Neš proslavio je 40. rođendana na pravi način. On je ubacio 19 poena, najviše u aktuelnoj sezoni, što je bilo dovoljno za pobedu Los Anđeles Lejkersa nad Filadelfijom 112:98. Najstariji igrač u NBA, koji je je dva puta proglašavan za MVP u NBA, imao je još pet asistencija i četiri skoka.

"U ovom trenutku ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Samo želim da budem spreman da igram svaki dan i da pomognem saigračima koliko mogu", rekao je veteran Jezerdžija.

 

Samo dan pošto su ostali bez generalnog menadžera, koji je neočekivano dobio otkaz, Klivlend je prekinuo niz od šest poraza za redom. Kavalirse je u trijumfu nad Vašingtonom rezultatom 115:113 predvodio Kajri Irvins sa 23 poena, tri skoka i 12 asistencija.

 

NBA liga

Rezultati utakmica odigranih u noći između petka i subote

 

Indijana - Portland 118:113 (posle produžetka)

Orlando - Oklahoma Siti 103:102

Filadelfija - LA Lejkers 98:112

Vašington - Klivlend 113:115

Boston - Sakramento 99:89

Detroit - Bruklin 111:95

Njujork - Denver 117:90

Dalas - Juta 103:81

Nju Orleans - Minesota 98:91

LA Klipers - Toronto 118:105

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NBA: Grifin ušao u istoriju Klipersa

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Klivlend je protiv Vašingtona prekinuo niz od šest uzastopnih poraza, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.