NBA: Dalas bez Peđe ide ka tituli! VIDEO

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Dalas bez Peđe ide ka tituli! VIDEO

Dalas se nalazi nadomak prve klupske titule u NBA ligi!

NBA: Majami ispustio 88:73! VIDEO

NBA: Novicki opet presudio, Peđa na parketu dve sekunde! VIDEO

Majami pobedio košem iz Slovenije!? VIDEO

Košarkaši iz Teksasa pobedili su Majami sa 112:103 i poveli sa 3:2 u finalnoj seriji. Dirk Novicki (a, ko bi drugi) je sa 29 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bio najefikasniji kod Mavsa, Džejson Teri je postigao osam manje, a Hoze Huan Barea 17. Džejson Kid se sa tri trojke zaustavio na 13 poena, dok naš Predrag Stojaković nije ulazio u igru. Naš internacionalac nije imao zapažen učinak u dosadašnjem toku finala, a i ruku na srce, nije ni dobijao naročito šansu od trenera Rika Karlajla.

Dvejn Vejd je na suprotnoj strani bio najraspoloženiji šuterski sa 23 poena. Kris Boš je dodao 19, a Lebron Džejms 17, uz deset skokova i isto toliko asistencija.

Nije da je Majami bio bez šansi - u četvrtoj četvrtini serijom od 8:0 stigao je do 98:95, ali su Maveriksi imali više koncentracije u završnici i na kraju čak upisali pobedu od devet poena razlike, uz odličan procenat šuta za tri poena (13 od 19).

Naredna, šesta utakmica igraće se na Floridi, a ukoliko bude potrebe i sedma.

5. utakmica

Dalas - Majami 112:103 (3:2 u seriji)

(Foto: AP/Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.