Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Boš propušta ‘Ol-star’, Horford zamena (FOTO)

Visoko krilo Majamija Kris Boš izostaće sa spektakla u Torontu, gde je započeo NBA karijeru, zbog problema sa lakšom povredom.

Bivši igrač Reptorsa izabran je da predstavlja ekipu Istoka na utakmici svih zvezda najpopularnije košarkaške lige na svetu, zakazanoj za nedelju. Takođe, Boš je bio predviđen da nastupi na takmičenju u šutiranju trojki, ali je odlučio da se odmori i spreman dočeka nastavak sezone.
– Počastvovan sam što sam selektiran >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da predstavljam Istočnu konferenciju u aktivnostima tokom ‘Ol-star’ vikenda. Ali, iskoristiću ovu pauzu da zalečim povredu i što bolje pripremim za predstojeće obaveze, rekao je Boš za klupski sajt Majamija.
Predstavnik NBA lige Adam Silver objavio je da će centar Atlante Al Horford zameniti Boša u selekciji Istoka.
What a privilege to be named to the #NBAAllStarTO team. Looking forward to representing Atlanta! #Grateful
— Al Horford (@Al_Horford) February 12, 2016
Pripremio: Miloš Ristanović
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.