NA ZAPADU NIŠTA NOVO: U NBA ligi nikako ne razlikuju srpske košarkaše! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: U NBA ligi nikako ne razlikuju srpske košarkaše! (FOTO)

 Ako ste u toku prethodna dva dana bili na sajtu NBA lige, mogli ste da pročitate da će Nemanja Bjelica gotovo izvesno preći u Minesotu Timbervulvse, ali umesto njegove slike iznenadili biste se likom Stefana Markovića.

 Plejmejker naše reprezentacije Stefan Marković ne nalazi se ni u najavi za transfer u NBA ligu, ali je ipak osvanuo na zvaničnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stranici www.nba.com. Što je još neverovatnije u ova dva dana slika još uvek stoji na sajtu, bez obzira što se radi o ne tako bezazlenoj ‘omašci’.
Foto: screenshot nba.com Amerikancima to naravno nije prvo put da se dešava kada su u pitanju srpski košarkaši. Na prošlogodišnjem NBA draftu, u promo videu Bogdana Bogdanovića kada ga je izabrao Finiks, gledali smo Bojana Bogdanovića, hrvatskog reprezentativca.
Ako je to bila greška izazvana sličnim imenima dvojice Bogdanovića, šta onda reći o ovogodišnjem ‘biseru’ Amerikanaca, koji su klub Luke Mitrovića na draftu potpisali kao ‘Mega Crvena zvezda’.
Jeste, dešava se eto svima, ali Amerikanci bi ipak morali da nauče iz svojih grešaka, ipak smo mi druga reprezentacija na svetu…
The post NA ZAPADU NIŠTA NOVO: U NBA ligi nikako ne razlikuju srpske košarkaše! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.