Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA SLABOM SRPSKOM, ALI RAZUMLJIVO: NHL zvezda šalje poruku Zvezdi (VIDEO)

Nisu samo NBA igrači uz Crvenu zvezdu, već i osvajač NHL lige, zvezda u tom sportu.

Prvo je Nemanja Bjelica pozvao u odbranu ‘tvrđave’, a sada je isto učinio i jedan od najboljih hokejaša u istoriji ovog sporta, Milan Lučić.
Osvajač ‘Stenli kupa’ sa Bostonom, a sada igrač Los Anđeles Kingsa izgovorio je isto što i Bjelica, ali na nešto nerazumljivijem srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jeziku, što je razumljivo, s obzirom da je odrastao u Kanadi.
On je prošle godine bio gost Zvezde na stadionu ‘Rajko Mitić’, a i sada pred jednu od važnijih utakmica u sezoni je uz crveno-bele.
Tvrđava se brani i iz Los Anđelesa!@MilanLucicCFC17 #ZvezdašiSvet #Belgrade011 #WeCreateANewHistory pic.twitter.com/GsWUYF2LMD
— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) March 10, 2016

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.