Mučki napad Džordana: Jokić održao lekciju jednom od najboljih centara NBA lige, ovaj pokušao da ga povredi! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mučki napad Džordana: Jokić održao lekciju jednom od najboljih centara NBA lige, ovaj pokušao da ga povredi! (VIDEO)

Srpski centar Nikola Jokić nastavlja da deli lekcije po NBA ligi, a ovaj put je "stradao" Deandre Džordan... Koji to nije uspeo sportski da izdrži.

Jedno je sigurno - Nikolu Jokića više ne mogu da zaustave ni najbolji centri NBA lige!

Denver je ostvario veliku pobedu nad Los Anđeles Klipersima (123:98), a naš as održao je pravi mali čas košarke Deandre Džordanu, ubacivši 19 poena, uz 10 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i tri asistencije.



Džordan nije znao "gde se nalazi", Jokić je koristio finte, pogađao, asistirao, a onda je igrač Klipersa izgubio živce. Udario je mladog srpskog košarkaša bez lopte u trenucima dok se borio za poziciju.

Mučki, nema šta!

DeAndre Jordan punches Jokic in the arm and gets T'd up! pic.twitter.com/S9VdopijX3

Ipak, to mu nije pomoglo da zaustavi Jokića koji je bio najefiikasniji u pobedi svog tima, a pratili su ga Danilo Galinari i Vilson Čendler sa poenom manje. Sreća pa je mladi centar izbegao povredu, a ostaje da vidimo da li će liga kazniti Džordana koji je povrh svega ironično aplaudirao Nikoli, a verovatno i sudijama.

Klipersi su igrali bez povređenog Krisa Pola (6-8 nedelja pauze), a u timu Doka Riversa Maris Spejts je ubacio poena.

Ovom pobedom Nagetsi su se uključili u borbu za plej-of pošto sada zauzimaju osmu poziciju na Zapadu sa skorom 19-27, dok su Klipersi na četvrtom mestu konferencije i imaju učinak 29-16.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.