Miličić propustio novi trijumf Niksa

Izvor: Blic, 08.Jan.2010, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miličić propustio novi trijumf Niksa

Darka Miličića još jednom nije bilo među košarkašima Njujorka koji su dobili priliku da nastupe u NBA utakmici, pa je naš internacionalac propustio pobedu Niksa od 97:93 nad Šarlotom u jedinom sinoć odigranom meču.

Do 15. ovosezonskog trijumfa Njujork je u svom 35. nastupu došao zahvaljući šest trojki koji su njegovi igrači postigli u četvrtoj deonici, kada je i rešeno pitanje pobednika.

Vilson Čendler je sa ličnim rekordom u ovom šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predvodio Nikse ubacivši gostima 27 poena, Dejvid Li je postigao 22, a Danilo Galinari 17, uključujući dva dalekometna šuta u poslednjoj četvrtini.

"Trebalo je da mi pobedimo, a ne oni. Dozvolili smo im da u završnici pogode neke važne šuteve, ali nismo zabrinuti, ipak je ovo samo jedan meč", rekao je Stiven Džekson, sa 26 poena najbolji strelac Šarlota koji je ovim porazom došao do učinka 15-19.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.