Mekalum najviše napredovao u NBA

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekalum najviše napredovao u NBA

Košarkaš Portlanda Si Džej Mekalum osvojio je nagradu za igrača koji ove sezone najviše napredovao u NBA ligi.

Bek Blejzersa je regularni deo sezone završio sa prosekom od 20,8 poena, što je za 14 više od učinka iz prošle sezone (6,8).

Mekalum je iza sebe ostavio Kembu Vokera (Šarlot), i Janisa Adetokunboa (Milvoki), dok je četvrto mesto zauzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stefon Kari (Golden Stejt).

Uz svog saigrača Demijana Lilarda, Mekalum je najzaslužniji što se Portland našao u ovogodišnjem doigravanju.

Bjelzersi gube 2-0 u seriji od Klipersa, ali niko nije ni očekivao da će stići do doigravanja nakon što je letos otišao Lamarkus Oldridž.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mekalum najviše "napredovao" u NBA ligi

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016

Košarkaš Portlanda Si Džej Mekalum osvojio je nagradu za igrača koji ove sezone najviše napredovao u NBA ligi...Mekalum je iza sebe ostavio Kembu Vokera (Šarlot), i Janisa Adetokunboa (Milvoki), dok je četvrto mesto zauzeo Stefon Kari (Golden Stejt)...Mladi košarkaš Portlanda je regularni deo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.