MaxBet TIP: Vraćamo se na NBA

Izvor: MVP.rs, 23.Feb.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Vraćamo se na NBA

Odlična ponuda u "MaxBet" kladionici nam je danas olakšala posao.

Nakon nekoliko dana pauze u NBA ligi zbog Ol star vikenda, od danas se u ponudi "MaxBet" kladionice ponovo nalaze NBA utakmice, kao i mečevi Evrolige. Izbora je više nego dovoljno, pa tako u ponudi "MaxBet"-a imamo devet košarkaških liga, kao i preko 130 igrača u popularnim specijalima. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Pročitajte naše današnje predloge:

MORIS HARKLS 8.5+ (kvota 1.85)

Al Faruk Aminu je povređen što bi trebalo da znači da će ogromnu minutažu u duelu sa Orlandom imati Moris Harkls. Iz tog razloga verujemo da je granica od 8.5 poena nerealna, te da će je košarkaš Trejl Blejzersa večeras lako prebaciti.

ERON GORDON 11.5+ (kvota 1.85)

Trejd Serža Ibake u Toronto Reeptorse znači i povratak Erona Gordona na poziciju krilnog centra, poziciju koja mu ipak više odgovara. Kako će se meč dve ekipa verovatno igrati na veliki broj poena, a kako smo već spomenuli da će Trejl Blejzersi igrati bez povređenog Aminua, Gordon bi u napadu Medžika trebao imati nešto lakši zadatak, pa očekujemo da će mladi košarkaš postići bar 12 poena.

DŽAMAL KROFORD 15.5- (kvota 1.85)

Prema najavama američkih medija, večeras će se na teren nakon pauze zbog povrede palca vratiti Kris Pol, što znači da će Ostin Rivers, Rejmond Felton i Džamal Kroford izgubiti određeni deo minuta. Iz tog razloga smo se odlučili da odigramo Kroforda u "minus", jer sumnjamo da će iskusni košarkaš protiv Voriorsa sa klupe uspeti da ubaci 16 ili više poena.

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Tu je i prilika da ostvarite ekstra bonus. U "MaxBet"-u bonusi idu i do sjajnih 250%! Što više uplaćenih tiketa - to veći bonus. Pravo na "MaxBet" bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Takođe, ako ste na tiketu ispunili uslov za bonus sada imate i nove pogodnosti. Od sada, uz bonus dobijate i poklon vaučer! Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je "MaxBet" pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.