MaxBet TIP: Nema stajanja

Izvor: MVP.rs, 26.Okt.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: Nema stajanja

Na programu je 10 utakmica NBA lige.

Premijerno veče u najjačem košarkaškom takmičenju na svetu smo iskoristili idealno. Ko god je poslušao savete Marka Stefanovića, predsednika Košarkaškog kluba Zulum, mogao je da se ovajdi. Odlučili smo da ne menjamo dobitnu kombinaciju. Nema stajanja ni druge večeri. "MaxBet" kladionica je izbacila izuzetno bogatu ponudu. Bez NBA "graničara" u ponudi imate >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 81 košarkaša na poene i po 19 na asistencije i skokove. Ipak, Marko se odlučio za ono gde je najbolji, a koliko je kvalitetan videli ste i sinoć. Evo njegovog izbora:

POL DŽORDŽ 22.5+ (kvota 1.85)

Oporavio se od poverde, pokazao na Olimpijskim igrama da je spreman, očekuje se da bude lider nove Indijane u svakom smislu, a to znači da će Pol Džordž večeras lagano prebaciti ponuđenu granicu.

AL HORFORD 13.5+ (kvota 1.80)

"Dugo sam se razmišljao koje tri granice bi treba da izađu u javnost, a Al Horford je možda bio i najlakše rešenje. Igrao je odlično u Atlanti, a u Bostonu će nastaviti u istom stilu. Zato mi je ova granica jako čudna i mislim da Al može sa lakoćom da je prebaci", rekao je Stefanović.

RASEL VESTBRUK 29.5+ (kvota 1.70)

"Rasel Vestbruk će na sve načine pokušati da pokaže Kevinu Durentu da je pogrešio, a na ruku mu ide i poraz Golden Stejta od 29 poena razlike prethodne noći. Mislim da je Ras najveći kandidat za priznanje najkorisnijeg igrača sezone i tako mora i da startuje. Možda neće uspeti prvom meču da ostvari neki monstruozni tripl-dabl, ali će 30 poena ubaciti kao iz šale."

Kompanija "MaxBet" je svim svojim korisnicima obezbedila novo iznenađenje - freebet bonus od 25 odsto. Neophodne informacije u vezi sa ovom akcijom možete da pronađete OVDE.

Takođe, sada imate mogučnost da obradujete svog prijatelja, tako što imate mogućnost da novac sa svog računa prebacite na račun svog prijatelja. Opširnije o ovoj novini pronađite OVDE.

Još jedna od novina u kladionicama "MaxBet" jeste informacija da sa svakim odigranim "online" tiketom dobijate "FREEBET" bodove. Više informacija pronađite OVDE.

Svakog dana od devet do 23 sata uz bonus dobijate i kafu, sok ili pivo. Jedino što je potrebno da uradite jeste da ostvarite minimalan uslov za bonus od pet do čak 250 odsto (šest ili više mečeva na tiketu uz kvotu 1.25 ili veću) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta "MaxBet"-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.