MaxBet TIP: ABA vikend

Izvor: MVP.rs, 13.Feb.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MaxBet TIP: ABA vikend

Tokom pauze u NBA ligi fokusiraćemo se na regionalno takmičenje.

U ponudi "MaxBet"-a za subotu nalazi se 12 liga, kao i jedan specijal za regionalno takmičenje u kome je ponuđen 31 igrač. Reklo bi se da je ova kladionica izvukla maksimum iz siromašnog košarkaškog dana.

Ovako smo mi birali:

SANDI ČEBULAR 13.+ (kvota 1.70)

Tajfunu gori pod nogama. Šampion Slovenije nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << se na poslednjem mestu na tabeli i meč sa Partizanom NIS biće mu "biti ili ne biti", ukoliko želi da izbori opstanak. Za pobedu će im biti potreban najbolji igrač u svom najboljem izdanju.

RADE ZAGORAC 9.5+ (kvota 1.85)

Mladi bek Mega Leksa polako ulazi u ritam nakon duge pauze. Kako je Mega Leks ispunila cilj i plasirala se u plej of, osnovni cilj ekipe biće uigravanje Zagorca pred odlučujuće bitke u sezoni. Naravno, ukoliko se ukaže prilika da se ekipa pomeri napred na tabeli nema sumnje da će to iskoristiti.

ZEK RAJT 11.5+ (kvota 1.85)

Iskusni plejmejker je tek u poslednja dva kola pokazao zbog čega je doveden u Ljubljanu. Tajfunu je ubacio 23, a Cedeviti 18 poena. Nema razloga da ne bude efikasan i u meču sa Mega Leksom, ekipom koja igra mečeve na veliki broj poena.

Sa ova tri para mi ne bismo ostvarili pravo na neko gratis piće. Ali, vi dodajte još neki par za koji smatrate da je "poklon" i "MaxBet" će vam omogućiti gratis kafu, sok ili pivo. Sve što bi trebalo da uradite je da danas, ili bilo kojeg dana u periodu od devet do 23 sata, ostvarite minimalan uslov za bonus 5% – 60% (6+ mečeva na tiketu uz kvotu 1.25+) i uplatite:

1. od 150 do 199 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS KAFU.

2. od 200 do 299 dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS SOK.

3. 300 ili više dinara na tiket - DOBIJATE GRATIS PIVO.

Požurite, jer "Život je igra"!

(foto: MVP)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.