Marjanović: Hoću u NBA

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović: Hoću u NBA

Centar Zvezde ima jasnu želju u prelaznom roku.

Foto: MN Press

  U drugom delu sezone praktično je svake nedelje bio seljen u Barselonu. Sa završetkom takmičarske 2014/15 bilo je govora i o tome da ga hoće Efes. Međutim, plan Bobana Marjanovića ne može biti jasniji:

"Znam za opcije koje postoje u Evropi, ali hoću da igram u NBA ligi. Hoću da sačekam dobru ponudu odande i da pokušam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaigram u SAD", rekao je indeksno najkorisniji igrač Evrolige u razgovoru za grčki portal Eurohoops.

Sa druge strane, za sada je definitivno jasno da je u poslednjoj utakmici finalne serije plej-ofa odigrao poslednji meč u crveno-belom. To je glasno poručio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji takođe dobija inspirativne ponude da Marjanovića odvede u Istanbul.

Naravno, lepe dane u Zvezdi neće zaboraviti. Ističe da ne bi mogao da ima blistavu sezonu bez velike pomoći svih u crveno-belom.

"Bilo je mnogo lakše sa svim fenomelanim saigračima, izvrsnim trenerom i navijačima. Igraču kao što sam ja je jako važno da ima sve to, kako bi zaokružio izvrsnu sezonu"

Marjanovićev prioritetni cilj je da ostane na istom nivou.

"... Da bi se to dogodilo, mora mnogo kockica da se poklopi. Moram da ostanem zdrav - fizički i mentalno, kao i da se osećam dobro u ekipi čiji sam deo", podvukao je srpski centar.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.