Marberi: NBA igrači bezosećajni

Izvor: B92, 30.Maj.2012, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marberi: NBA igrači bezosećajni

Američki košarkaš Stefon Marberi već dve sezone igra u Kini i nema nameru da se vrati u NBA ligu, bez obzira na novac koji bi mogao da dobije.

Marberi je tokom NBA karijere igrao za Minesotu, Nju Džersi, Finiks, Njujork i Boston, dva puta je učestvovao na "All Star"-u, a bio je i član reprezentacije SAD.

Međutim, 2010. godine otišao je u Kinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde je igrao za Zongju Brejv Dragonsa, Fošan Dralionsa i Peking Daksa. Nema nameru da se vrati u NBA, gde su, kako kaže, igrači bezosećajni.

"Ne radi se o novcu. Te dve lige su potpuno različite (CBA i NBA). NBA igrači nemaju osećanja, kao stene su. Ljudi misle da je NBA liga najjača u svetu, ali ja sam bio tamo i nemam nameru da se vraćam", istakao je Marberi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.