Izvor: Beta, 01.Nov.2010, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami okončao pobednički start Nju Džersija

BEOGRAD, 1. novembra 2010. (Beta) - Košarkaši Majamija pobedili su u gostima Nju Džersi sa 101:78, čime su okončali pobednički početak domaćina u NBA sezoni.

Igrači iz Srbije imali su u utakmicama igranim izmedju nedelje i ponedeljka nezapažene uloge. Lebron Džejms predvodio je Majami sa 20 poena, a druga dvojica iz "fantastične trojke" imali su sličan učinak - Kris Boš je završio sa 18, a Dvejn Vejd sa 17 poena.

Juta je u gostima zabeležila prvi trijumf u sezoni, pošto je pobedila Oklahomu sa 120:99, uz sjajnu igru Pola Milsepa, koji je završio utakmicu sa 30 poena i 16 skokova. Džez je tako izbegao da izjednači svoj najgori učinak od 0:3 na početku sezone.

Kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić proveo je nešto manje od 15 minuta u igri i za to vreme je imao dva skoka i nijedan poen iz tri šuta iz igre. LA Lejkersi su kod kuće pobedili Golden Stejt sa 107:83, uz odličnu partiju Pau Gasola, koji je završio meč sa 26 poena i 12 skokova. Kobi Brajant je učestvovao sa 20 poena.

Monta Elis postigao je 20 poena za Golden Stejt, kome je ovo prvi poraz u sezoni. Srpski internacionalac Vladimir Radmanović igrao je osam minuta i za to vreme imao je učinak od tri skoka, bez poena.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejson Kecman

Izvor: RTS, 01.Nov.2010

Džejson Kid u stilu Dušana Kecmana. Klipersi ni posle tri kola nisu uspeli da izbore pobedu, a jedan od najboljih plejmejkera današnjice im je na kraju druge četvrtine ubacio trojku sa svoje polovine. Uživajte....Iz očaja, Džejson Kid lansirao loptu na kraju druge četvrtine i pogodio na nesreću...

Nastavak na RTS...

Kada Džejson Kid glumi Kecmana...

Izvor: B92, 01.Nov.2010

Košarkaši Dalasa pobedili su u noći između nedelje i ponedeljka Kliperse u Los Anđelesu sa 99:83...Duel je obeležio plej 'Mavsa' Džejson Kid, koji je na kraju imao 13 poena, devet skokova i sedam asistencija...Međutim, pored sjajne partije, legendarni plejmejker će ovaj meč pamtiti po neverovatnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.