Majami nastavlja da se pojačava

Izvor: S media, 02.Avg.2010, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami nastavlja da se pojačava

Doskorašnji bek Olimpijakosa, Patrik Beverli, potpisao je ugovor sa Majamijem, pa će naredne sezone prvi put u karijeri nositi dres jednog NBA ligaša.

Beverli je prošle godine na draftu izabran od strane Los Anđeles Lejkersa, koji su ga odmah trejdovali u Majami, ali je nekadašnji student Univerziteta Arkanzas ipak odlučio da se okuša u Evropi, gde je pre Olimpijakosa igrao u Ukrajini, u redovima drugoligaša Dnjipropetrovska.

Nakon sezone u Olimpijakosu, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << 22-ogodišnji bek je odlučio da odigra letnju ligu u dresu Majamija, gde je po svemu sudeći zadovoljio ukus prvog operativca kluba, Peta Rajlija, što mu je donelo potpisivanje ugovora i ostanak na Floridi. Beverli je na četiri utakmice letnje lige prosečno postizao 5.8 poena, imao nešto manje od pet skokova i 2.2 ukradene lopte.

Podsećamo, Majami je tokom leta obavio najbolji posao od svih klubova u NBA ligi, obzirom da je doveo LeBrona Džejmsa, Krisa Boša, Zidrunasa Ilgauskasa i Majka Milera.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.