MVP, MVP – Jokić dobio veliko priznanje!

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 05:29

MVP, MVP – Jokić dobio veliko priznanje!

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, proglašen je za najkorisnijeg košarkaša finala Zapadne konferencije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Denver u finalu NBA lige uz novi tripl-dabl Nikole Jokića

Izvor: Danas, 23.Maj.2023

Košarkaši Denver Nagetsa nakon preokreta savladali su ekipu Los Anđeles Lejkersa sa 113:111 i tako su napravili istorijski uspeh i ušli po prvi put u istoriji franšize u veliko finale NBA lige.

Nastavak na Danas...

Tripl dabl, koš za pobedu, Jokić ometlao Lejkerse

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2023

Denver Nagetsi obezbedili su plasman u veliko NBA finale, pošto su i u četvrtoj utakmici finala Zapada pobedili Los Anđeles Lejkerse 113:111 i tako rešili seriju maksimalnim rezultatom 4:0.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nikola u odabranom društvu Bjelice, Divca, Peđe…

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2023

Nikola Jokić nastavio je da piše stranice istorije i NBA lige i sopstvene franšize Denver Nagitsa. Ali i istorije srpske košarke, pošto je postao tek osmi košarkaš koji se plasirao u veliko finale.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

O Nil: Jokić Supermen? Ništa niste pogrešili

Izvor: Danas, 23.Maj.2023

Nikola Jokić obeležio je finalni serijal Zapadne konferencije. Denver je sa maksimalnih 4-0 u pobedama izbacio Lejkerse, a srpski as je tokom serije imao tripl-dabl prosek.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.