MONDO 60 sekundi sa… Nemanjom Nedovićem

Izvor: Mondo, 26.Jun.2013, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO 60 sekundi sa… Nemanjom Nedovićem

Srpski košarkaš ispričao nam je zašto bi se na jedan dan menjao sa Brajantom, zašto misli da je dobro biti žena, šta za njega podrazumeva sujeverje, koja pesma je "najskuplja" kad ode u kafanu...

Mladi košarkaš Nemanja Nedović odbrojava sate do NBA drafta, nakon čega bi moglo da bude poznato da li će se uskoro rukovati i sresti na terenu sa Kobijem Brajantom, sa kim bi se menjao na 24 sata.

Plejmejker >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lijetuvos Ritasa nam je još ispričao da li je sujeveran, da li čita horoskop, zašto misli da je dobro biti žena, ko je njegov idealan partner za pecanje, koji film ga je rasplakao i koju pesmu naručuje u kafani.

Ostale video priloge iz rubrike MONDO 60 sekundi sa... pogledajte OVDE.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.