Lejkersi povlače dres Lebrona Džejmsa

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 11:11

Lejkersi povlače dres Lebrona Džejmsa

Vlasnica Los Anđeles Lejkersa Džini Bas poručila je da će dres Lebrona Džejmsa biti povučen iz upotrebe.

To će se desiti kada Džejms završi karijeru i kada bude primljen u "Kuću slavnih".

"To je standard u NBA kada je povlačenje dresa legendi kluba u pitanju. Nema dileme da će se to dogoditi“, rekla je Džini Bas.

Džejms, koji u decembru puni 39 godina, predvodio je Lejkerse do titule 2020. godine u „mehuru“ Orlanda u sezoni koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obeležio prekid zbog izbijanja epidemije kovida.

Lebron sa Lejkersima ima ugovor do leta 2024. godine, a ima i opciju za produženje saradnje na sezonu 2024/2025. Ako se odluči da prihvati ponudu Lejkersa zaradiće dodatnih 50 miliona dolara.

Sada ostaje da se vidi kako će NBA liga to protumačiti, jer je posle smrti Bila Rasela svaki broj šest u svakoj ekipi povučen iz upotrebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lejkersi potvrdili da će Lebronov dres biti povučen

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Avg.2023

Ali tek kada bude završio karijeru Los Anđeles Lejkersi će povući dres Lebrona Džejmsa kada bude završio svoju igračku karijeri. Vlasnica ekipe Džini Bas je potvrdila da dres sa brojem prve zvezde “jezerdžija” biti povučen onda kada on bude završio svoju igračku karijeru, najverovatnije...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.