Lebronov sin izabrao koledž

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 13:05

Lebronov sin izabrao koledž

Najstariji sin Lebrona Džejmsa na jesen kreće na koledž, na kojem će provesti barem jednu sezonu prije nego što dobije pravo prijave na NBA draft.

Broni je odabrao Južnu Kaliforniju, poznatiju kao USC.

"Danas mi je jedan od najboljih dana u životu. Ponosan sam na njega, on je prvi član naše porodice koji ide na koledž", rekao je Džejms, koji je 2003. u NBA kao prvi izbor drafta došao direktno iz srednje škole, dok je to još bilo dopušteno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Lebron je odavno govorio da mu je san zaigrati na istoj NBA utakmici sa sinom, ako ne na istoj, onda barem na suprotnoj strani, ali kasnije je sve češće ponavljao kako želi da budu saigrači.

Lebronov mlađi sin Brajs navodno je još talentovaniji, ali on ima još dve godine srednje škole pred sobom, pa ako želi da zaigra i sa njim, Lebron će karijeru morati da produži do svoje četrdesete godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.