Lebron nadmašio Vembija, Janis srušio lidera, Šej nastavio dominaciju VIDEO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 09:56

Lebron nadmašio Vembija, Janis srušio lidera, Šej nastavio dominaciju VIDEO

Lebron Džejms bio je najefikasniji u pobedi Los Anđeles Lejkersa protiv San Antonio Sparsa rezultatom 123:118.

"Kralj" se tako vratio na parket na njegovoj prvoj utakmici od nastavka NBA sezone posle Ol-star vikenda.

Džejms je propustio utakmicu protiv Golden Stejta, koji su Lejkersi izgubili, a sada su bili dosta uspešniji protiv ekipe koja je najslabija u zapadnoj konferenciji.

Jedna od najboljih košarkaša NBA lige je u Stejpls centru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubacio 30 poena, a bio je i na granici dabl-dabla, jer je imao devet asistencija i sedam skokova.

Dabl-dabl je zato ostvario Entoni Dejvis koji je imao 28 poena i 13 skokova, dobru utakmicu je imao i Dianđelo Rasel koji je ubacio 22 poena.

Kod Sparsa Viktoru Vembanijami su nedostajale dve asistencije kako bi ostvarili tripl-dabl, gde je imao 27 poena i deset skokova. Brenam je stao na 17 poena, dok je Džeremi Sočan kao prvi pik imao dve dvocifrene kolone sa 15 poena i 13 skokova.

U jednom od derbi utakmice noći petka na subotu u NBA ligi se igrao u Minesoti, gde su Milvoki Baksi slavili protiv Timbervulvsa sa 112:107.

Janis Adetokumpo je dominirao na ovom meču i završio sa 33 poena i 13 skokova. Odličan je bio i Dejmijen Lilard koji je ubacio 21 poen i deset skokova, dok je Bruk Lopez stao na 16 poena.

Kod Minesote Entoni Edvards je imao 28 poena i devet skokova, Tauns je upisao novi dabl-dabl sa 22 poena i 14 skokova, dok je Rudi Gober upisao čak 19 skokova i 12 poena.

Čak 147 poena je na svom parketu ubacila ekipa Oklahome siti tandera, koji su bili bolji od Vašington Vizardsa sa 147:106.

Ekipa iz prestonice SAD posle poraza od Denver Nagetsa doživela je novi neuspeh i to protiv ekipe koja pretenduje na vrh zapadne konferencije, gde trenutno dele prvo mesto sa Minesotom.

Šej Gildžus-Aleksander je i na ovom meču predvodio Oklahomu sa 30 poena, devet asistencije i sedam skokova. Čet Homgren je imao dabl-dabl sa 25 poena i deset skokova, a Valas je imao dobru utakmicu, jer je ubacio 13 poena.

Kod Vašingtona Džordan Pul je bio najefikasniji sa 21. poenom, a samo jedan manje je imao Kispert, dok Deni Avdija nije nastupao na ovom meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.