Lebron Džejms proslavio pobedu Zadra nad Partizanom

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron Džejms proslavio pobedu Zadra nad Partizanom

Pobeda Zadra nad Partizanom proslavljena je i u Majamiju!
Naime, Lebron Džejms, jedna od zvezda NBA lige i član Hita, obradovao se trijumfu Dalmatinaca zbog svog velikog prijatelja Romea Trevisa. koji je eli–upom u poslednjoj sekundi rastužio crno–bele.
Naime, Trevis i Džejms su zajedno pohađali srednju školu „Sent Vinsent – Sent Meri“ u Akronu gde su obojica rođeni, da bi im se putevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nakon toga razišli, obzirom da je Trevis nastavio školovanje na koledžu, a Džejms otišao pravo u NBA ligu.
Ipak, očigledno je da su ostali sjajni prijatelji što dokazuje u „Tvit“ Lebrona Džejmsa:
Razbi ih Roum, idemo Roum, nego kako!
Džejms je priložio i link sa „Jutjuba“ sa završnicom meča iz dvorane „Krešimir Ćosić“.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Završnice specijalitet Romea Trevisa

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2012

Romeo Travis je po izlasku sa terena kratko dobacio novinarima:. - Ovo je najluđa i najbolja utakmica koju sam odigrao u Evropi. Pobeda u ovoj ludoj završnici potpis je našeg trenera! Trener je verovao u nas, nacrtao je poslednju akciju za mene i hvala Bogu sve je ispalo super – poručio je sjajni...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.