Lebron Džejms: Jokić jedan od najboljih igrača u istoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2024, 11:08

Lebron Džejms: Jokić jedan od najboljih igrača u istoriji

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms izjavio je danas da je centar Denvera Nikola Jokić jedan od najboljih igrača u istoriji ovog sporta, prenosi Basketnjuz.
Košarkaši Denvera i LA Lejkersa igraće u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Denver je prošle sezone osvojio titulu u NBA ligi.
"Jokić je jedan od najboljih košarkaša, koji su ikada igrali ovu igru. To je tako jednostavno", rekao je Džejms posle treninga u Bol areni u Denveru.
Prvi meč prvog kola plej-ofa Zapada između Denvera i LA Lejkersa biće odigran u nedelju od 2.30 časa u Bol areni. Serija se igra na četiri pobede.
"Jokić radi sve. Najvažnije je da menja svoje saigrače, menja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.