Lebron Džejms: Jokić jedan od najboljih igrača u istoriji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2024, 11:08

Lebron Džejms: Jokić jedan od najboljih igrača u istoriji

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms izjavio je danas da je centar Denvera Nikola Jokić jedan od najboljih igrača u istoriji ovog sporta, prenosi Basketnjuz.

Košarkaši Denvera i LA Lejkersa igraće u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Denver je prošle sezone osvojio titulu u NBA ligi.

"Jokić je jedan od najboljih košarkaša, koji su ikada igrali ovu igru. To je tako jednostavno", rekao je Džejms posle treninga u Bol areni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Denveru.

Prvi meč prvog kola plej-ofa Zapada između Denvera i LA Lejkersa biće odigran u nedelju od 2.30 časa u Bol areni. Serija se igra na četiri pobede.

"Jokić radi sve. Najvažnije je da menja svoje saigrače, menja njihovo razmišljanje o ovoj igri. Kada ste u u mogućnosti da inspirišete saigrače da igraju na tom nivou na kojem ni sami ne veruju da mogu, to je dokaz da ste veliki", istakao je Džejms.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.