Lampe stigao u Barselonu

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Sep.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampe stigao u Barselonu

Poljak Maćej Lampe novi je igrač Barselone, saopštio je katalonski klub.
(FOTO: AP)
Želim da osvajam što više trofeja – rekao je odlični krilni centar na zvaničnom predstavljanju.
On je karijeru počeo u Švedskoj, potom je kao veliki talenat sa samo 16 godina došao u Real Madrid, ali nije dobio šansu, pa je otišao u Ameriku, gde je bio član NBA klubova – Njujorka, Feniksa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nju Orleansa i Hjustona.
Po povratku u Evropu nastupao je za Dinamo iz Sank Petrburga, Himki, Makabi, Uniks, a prethodne dve sezone proveo je u Kahi Laboral.
Igrao je za Poljsku na šampionatu Evrope u Sloveniji i prosečno beležio 9,6 poena i imao je 4,6 skokova.
Lampe treće veliko pojačanje Barselone ovog leta, nakon Džoa Dorsija i Džejkoba Pulena.
Barselona će naredne sezone igratu u A grupi Evrolige, zajedno sa Partizanom.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Lampe stigao u Barselonu

Izvor: Press, 18.Sep.2013

"Želim da osvajam što više trofeja", rekao je odlični krilni centar na zvaničnom predstavljanju...On je karijeru počeo u Švedskoj, potom je kao veliki talenat sa samo 16 godina došao u Real Madrid, ali nije dobio šansu, pa je otišao u Ameriku, gde je bio član NBA klubova - Njujorka, Feniksa,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.