Krstić se ženi 20. jula

Izvor: Blic, 30.Jun.2009, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić se ženi 20. jula

Nenad i Tanja

Košarkaš NBA ligaša Oklahome Nenad Krstić i njegova devojka Tanja, sa kojom je u vezi već šest godina, venčaće se 20. jula u Beogradu, sedam dana nakon početka priprema reprezentacije.

Nenad će iskoristiti pauzu između dve NBA sezone kako bi dugogodišnju vezu sa Tanjom krunisao brakom. U jednom od intervjua koji je dao tokom proteklih nekoliko meseci za američke medije, Nenad je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bi voleo da Tanji napravi iznenađenje nakon venčanja, te da iznajmi avion i da je odvede na neku daleku, egzotičnu destinaciju. Iako ga čeka veoma naporno radno leto, te pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se održati od 7. do 20. septembra u Poljskoj, Nenad je uzeo mali odmor kako bi se u julu on i njegova izabranica venčali.

- Ženim se 20. jula u Beogradu. Sreća što nekoliko dana ranije počinjemo pripreme, pa u tom periodu nećemo biti u jakom trenažnom procesu. Verujem da će slavlju prisustvovati selektor Ivković i ostali reprezentativci, koji će sigurno ulepšati svadbu. Tu ćemo sebi dati malo oduška, posle čega nas očekuje naporan rad, sve do početka Evropskog prvenstva u Poljskoj - kazao je Krstić.

Nenad je karijeru u NBA ligi započeo u Nju Džersi Netsima. Tada je živeo u Njujorku, u apartmanu na Menhetnu. Sada stanuje u Oklahoma Sitiju.

- Ono što mi se dopada je činjenica da uopšte nema saobraćajne gužve i veoma je lako doći od kuće do dvorane za trening. Bukvalno mi je potrebno pet minuta, što je velika razlika u odnosu na Njujork - otkriva košarkaš kome ipak pomalo i smeta usporen život u Oklahoma Sitiju što opisuje rečima: „Kada se završi utakmica, u Oklahoma Sitiju je nemoguće pronaći restoran u kome bi mogao nešto da pojedeš”.

Svadbe sportista

Ovog proleća i leta oženili su se brojni sportisti. Nedavno se košarkaš Darko Miličić oženio svojom dugogodišnjom devojkom Zoranom Markuš. Ceremonija venčanja održana je u Novom Sadu, a svadbi su prisustvovali Marko Jarić i Adrijana Lima. Golman naše fudbalske reprezentacije Vladimir Stojković početkom juna oženio se devojkom Bojanom. Venčali su se na Kalemegdanu, a svadbi su prisustvovale mnoge kolege - Pantelić, Janković, Basta, Jestrović, Vukčević" Venčanje koje je podiglo najviše prašine je svakako venčanje Marka Jarića i brazilske lepotice Adrijane Lime. Igrač Memfisa i jedna od najuspešnijih svetskih manekenki venčali su se 14. februara u Džekson Holu u Vajomingu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.