Košarkaš ubijen u Teksasu

Izvor: RTS, 23.Sep.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaš ubijen u Teksasu

Američki košarkaš Andre Emet (37) ubijen je u pucnjavi u Teksasu, potvrdila je lokalna policija.
Andre Emet je rođen u Teksasu 1982. godine, gde je pohađao osnovnu, srednju školu i koledž. 

Sijetl supersoniksi izabrali su ga 2004. kao 35. pika druge runde na NBA draftu.
U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu nastupao je za Memfis grizlije i Nju Džerzi netse, kao i za nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << timova razvojne lige.
Prošle sezone nastupao je za portorikanski Arečibo, a ove se okušao u "Big 3" Ligi, gde je bio drugi najbolji strelac i kandidat za najkorisnijeg igrača.
Emet je ubijen u pucnjavi u rodnom Teksasu, što je potvrdila gradska policija. Kako se navodi, košarkaša su nepoznati počinioci upucali ispred kuće, nakon što je počeo da beži od njih.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ubijen nekadašnji NBA košarkaš – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019

Nekadašnji NBA košarkaš i do nedavno zvezda BIG3 basket lige Andre Emet ubijen je u njegovom rodnom Dalasu. Da tragedija bude veća, 37-godišnji Emet je nedavno postao otac.. Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Pezaro – Fortitudo Bolonja biti ubačeno više od 162 poena.. Andre Emet...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.