Košarkaš Denvera Porter objavio broj Adama Silvera i napravio haos

Izvor: B92, 14.Avg.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaš Denvera Porter objavio broj Adama Silvera i napravio haos

Mladi košarkaš Denvera Majkl Porter Junior napravio je nepromišljen potez kada je na Snepčetu objavio broj čelnika NBA Adama Silvera.

Naime, Silver je držao predavanje mladim košarkašima u NBA kada su se na video bimu iza njega pojavili njegovi lični podaci, mejl adresa, telefon u kancelariji i broj mobilnog.

Porteru je verovatno bilo dosadno pa je fotografisao taj trenutak i potom fotografiju objavio na Snepčetu uz komentar, "da li je konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme za ručak?".

Ubrzo je shvatio kakav haos je napravio ovim nepromišljenim potezom.

Pokušao je da je izbriše, ali kasno, mnogi su je već iskopirali i možete zamisliti šta se posle toga dešavalo na društvenim mrežama.

Logično, usledio je veliki broj poziva Silveru i poruka upućenim njemu.

"Ako si to stvarno ti, poruči Majklu Porteru Junioru da ne deli tvoj broj na Snapčetu", i dobio je odgovor "hvala".

Silvera su uskoro zasuli komentarima i zahtevima. Tražili su da NBA franšizu vrati u Sijetl, pitali ga za savete za klađenje na Indijana Pejserse i slično.

Jedan tviteraš se našalio podsetivši na Riča Pola, agenta zbog kog su u NCAA menjali pravila da bi ih posle vratili na staro jer se on pobunio.

"Svi ste mislili da je Rič Pol moćan, a Majkl Porter Junior je objavom na mreži naterao čelnika NBA da promeni mejl adresu i broj telefona".

Kako je Silver reagovao na ovu nepromišljenost košarkaša Nagetsa, nije poznato.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DEČKO, DA LI SI REALAN: Saigrač Nikole Jokića objavom na društvenim mrežama napravio pakao prvom čoveku NBA lige (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Avg.2019

Mladi košarkaš Denvera Majkl Porter Junior napravio je nepromišljen potez kada je na Snepčetu objavio broj čelnika NBA lige Adama Silvera.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.