Klivlendu najveće šanse za titulu

Izvor: B92, 11.Jul.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klivlendu najveće šanse za titulu

Najavljeni povratak Lebrona Džejmsa u Klivlend je ekipu Kavalirsa ekspresno doveo na vrh liste mogućih osvajača titule u NBA ligi za sledeću sezonu.

Ukoliko uložite jedan dolar na ekipu koja će u svom sastavu tako imati čak četiri prva pika na draftovima kladionica će vam isplatiti pet.

Branioci titule, San Antonio Sparsi su skliznuli na drugo mesto sa kvotom 1/6, a slede Oklahoma (1/7), Čikago (1/8), Hjustom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (1/9), dok je Majami pao na deobu 18. mesta sa Memfisom i Nju Orleansom sa kvotom 1/51.

Džejms je posle dugog iščekivanja odlučio da se vrati u tim koji ga je 2003. godine izabrao sa prve draft pozicije, pošto je prethodno izašao iz ugovora sa Majamijem.

Jedan od najdominantnijih košarkaša današnjice će se na taj način pridružiti njegovom projektovanom nasledniju Endruu Viginsu, ovogodišnjem prvom piku, Kajriju Irvingu i Entoniju Benetu, koji bi trebalo da bude daleko spremniji nego na početku svoje NBA karijere.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.