Kim Kardašijan potpisuje predbračni ugovor

Izvor: Blic, 05.Jun.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan potpisuje predbračni ugovor

Poznata starleta Kim Kardašijan i njen verenik, NBA igrač Kris Hamfriz, dogovorili su se da potpišu predbračni ugovor pre negp što stanu na ludi kamen, jer smatraju da je to "pametna stvar".

Starleta koja se proslavila rijaliti šouom "Keeping Up With the Kardashians", i kojoj je otac bio poznati holivudski advokat, odlučila je da se zaštiti predbračnim ugovorom, sa čim se složio i njen verenik, Kris Hamfriz.

Kako su prijatelji bliski paru rekli, i Kim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Kris smatraju da je to "pametna stvar", obzirom da je njeno bogatstvo procenjeno na oko 35 miliona dolara, a Kris koji dobija 3,2 miliona dolara po sezoni u klubu "New Jersey Nets", "vredi" 8 miliona dolara.

Kim je od Krisa dobila verenički prsten od čak dva miliona dolara, i to 20,5 karatni prsten, tačnije dijamantski "Lorraine Schwartz" sa smaragdom od 16,5 karata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Što je sigurno, sigurno je: Kim Kardašian potpisuje predbračni ugovor!

Izvor: Scandal.rs, 05.Jun.2011

Poznata starleta Kim Kardašian i njen verenik, NBA igrač Kris Hamfriz, dogovorili su se da potpišu predbračni ugovor pre nego što stanu na ludi kamen, jer smatraju da je to 'pametna stvar'. Starleta koja se proslavila najpre privatnim porno snimkom, a potom rijaliti šouom 'Keeping Up With the Kardashians',...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.