Kid i Stots su treneri meseca

Izvor: MVP.rs, 03.Apr.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kid i Stots su treneri meseca

Dva stručnjaka su od strane NBA lige izabrana za najbolje u martu.

NBA liga je saopštila imena trenera dobitnika mesečnih priznanja za mečeve igrane u martu 2017. godine. Džejson Kid (Milvoki) je bio najbolji na Istoku, a Teri Stots (Portland) na Zapadu.

Kid je sa Milvokijem u martu ostvario skor od 14 pobeda i četiri poraza, što je najbolji rezultat meseca u Istočnoj konferenciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Interesantno je da su Baksi imali identičan učinak na domaćem terenu i na gostovanju (7-2). Nakon što su mesec počeli na 10. mestu na Istoku, izabranici trenera Džejsona Kida su ga završili na sjajnoj petoj poziciji.

Sa druge strane, Stots je sa Trejl Blejzersima ostvario skor 13-3, što je najbolji skor u Zapadnoj konferenciji, ali i samoj Ligi. Portland je na gostovanju ostvario šest pobeda uz samo jedan poraz. Mesec su završili sa pet uzastopnih pobeda.

Ostali nominovani za najbolje trenere meseca su bili: Bred Stivens (Boston), Stiv Ker (Golden Stejt), Erik Spolstra (Majami), Greg Popovič (San Antonio), Alvin Džentri (Nju Orleans), Kvin Snajder (Juta), Skot Bruks (Vašington) i Dven Kejsi (Toronto).

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.