Kevin Garnet najsvestraniji igrač u NBA, postavio rekord koji će teško biti oboren

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kevin Garnet najsvestraniji igrač u NBA, postavio rekord koji će teško biti oboren

U meču protiv Denvera, koji je njegov Boston izgubio sa 97:91, krilni centar "Kelta" Kevin Garnet postao je prvi igrač u istoriji najjače košarkaške lige NBA koji je zabeležio više od 20.000 koševa, deset hiljada skokova, pet hiljada asistencija i 1.500 ukradenih lopti.

Uoči duela sa Denverom Garnetu je nedostajala samo jedna asistencija do ulaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u istoriju. Ostvario ih je pet, ali ni 22 koša i devet skokova plus, nisu sprečili poraz njegovog tima.

Do saznanja da je postao svojevrsni zaštitni znak NBA lige Garnet je došao tek dan nakon utakmice sa Denverom:

"Nisam čovek koji previše gleda u statistiku. Znam da nisam jednodimenzionalan iako su mnogi smatrali da sam igrač koji samo skače i šutira. Naporno sam radio na sebi i uvek težio da budem bolji u svim segmentima igre", rekao je Garnet koji u NBA ligi provodi 17. sezonu.

Povezane vesti: Noa: Garnet je prljav igrač

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: Juta bolja od Lejkersa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2012

NJUJORK -..U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) jutros su postignuti ovi rezultati:..Klivlend - Atlanta 87:103 (Vladimir Radmanović nije igrao)..L.A. Klipers - Detroit 87:83 (produžetak)..Sakramento - Minesota 115:99 (Darko Miličić dva poena za šest minuta)..Memfis...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.