Kad je teško, reci Peđa

Izvor: Glas javnosti, 06.Nov.2009, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je teško, reci Peđa

Samo jedna „bomba“ Predraga Stojakovića bila je dovoljna da od tragičara postane heroj. Trojka koju je ubacio šest sekundi pre kraja spasla je njegov NJu Orleans poraza i meč sa Dalasom odvela u produžetak. Sa sve bude interesantnije, srpski NBA star je do tada šutirao očajnih 0-7 iz igre, od toga je imao pet promašenih trojki. Međutim, kada je bilo najpotrebnije, Stojaković je namestio nišanske sprave i sa jedina tri poena na utakmici omogućio svom timu da se bori za pobedu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
U produžetku je stvari u svoje ruke ponovo uzeo omaleni plejmejker Hornetsa Kris Pol, koji je sa šest od ukupno 39 poena raspršio sve nade Dalasa. Najbolji igrač tima iz Teksasa Dirk Novicki ovoga puta nije bio u svom elementu, postigao je 13 poena uz slabu realizaciju (4-15).

Darku Miličiću ne cvetaju ruže ni u NJujorku, koji je u noći između srede i četvrtka poražen od Indijane - 101:89. On je u četvrtom ovosezonskom neuspehu Niksa u igri proveo samo šest minuta i nije pokušavao da šutira ka košu Indijane. Stigao je da ubeleži dva skoka jednu blokadu i ukradenu loptu.

Ništa bolje nije prošao ni Saša Pavlović, čija Minesota je na domaćem terenu izgubila od Bostona (90:92). Pavlović je igrao 13 minuta i ubacio samo četiri poena uz isto toliko skokova.

Rezultati: Orlando - Feniks 122:100, Vašington - Majami 89:93, Toronto - Detroit 110:99, NJu Džersi - Denver 94:11, Hjuston - LA Lejkers 102:103 (p), Sakramento - Atlanta 105:113, Golden Stejt - Memfis 113:105.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.