Još niste glasali za Jokića? I Nemanja Nedović vas zove! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još niste glasali za Jokića? I Nemanja Nedović vas zove! (foto)

Finiš je trke za mesto na NBA Ol Staru, i naš reprezentativac pruža aktivnu podršku Nikoli Jokiću.

Poslednji je dan glasanja za igrače koje želite da vidite na predstojećem OL Staru najjače lige sveta.

Naravno, naš favorit je Nikola Jokić, za koga na društvenim mrežama možete da glasate tako što ukucate ''Nikola Jokic #NBAVote'' i za to imate još veoma malo vremena.

Još jedan način na koji možete da pomognete centru Denver Nagetsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i naše reprezentacije jeste i ovaj koji je objasnio Jokićev saigrač iz reprezentacije Srbije Nemanja Nedović.

On se preko svog profila na Tviteru poslednjih dana aktivno uključio u podršku Nemanji, kako bi ona bila još masovnija.

Uključite se i vi!

--

Najsigurniji nacin da glasate za Jokaru je da odete ne google, ukucate Nikola Jokic vote, i kliknete na plavi prozorcic na kom pise VOTE NOW

— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) January 16, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OGLASIO SE NEMANJA NEDOVIĆ: Poziv na akciju koji nećete moći da ignorišete (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Jan.2017

Nemanja Nedović, košarkaš Unikahe i reprezentativac Srbije, nastavlja sa pozivima navijačima da pomognu Nikoli Jokiću da se domogne učešća na ol star meču NBA lige.. . Jokić je za sad daleko od odlaska na smotru najboljih košarkaša NBA, bar kad se uzmu glasovi publike u obzir. Ipak, Nedović...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.