Izvor: RTS, 12.Maj.2022, 07:03

Jokić nagradu za najboljeg na svetu primio u štali

Noćas je i zvanično objavljeno da je Nikola Jokić drugi put zaredom postao MVP, najvredniji igrač godine u najjačoj i najprestižnijoj košarkaškoj ligi na svetu. Zato se delegacija Denvera s trofejom zaputila u Sombor da iznenadi Nikolu.
Prvi put, nagrada za najkorisnijeg igrača je dodeljena na ovaj način, a Nikola Jokić je istakao da je bio iznenađen i da je to vrlo emotivan momenat za njega.
Kako je Jokić ranije najavio da neće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << moći da dođe na dodelu nagrade, tim Denvera je poslao delegaciju u Sombor da srpskom asu uruči priznanje.
Somborac je istakao da ga je to zaista iznenadilo, a govorio je o košarkaškim počecima kao i o dosadašnjoj karijeri.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NBA ovo ne pamti, Jokiću nagrada za MVP igrača dodeljana u štali u Somboru (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Maj.2022

Drugi put uzastopno je Nikoli Jokiću dodeljena MVP nagrada.. Ono o čemu se spekulisalo mesecima, postalo je sigurno kada je izvestio Adrijen Vojnarovski, a sada je MVP nagrada još jednom završila u rukama Nikole Jokića.. Ovog puta primio ju je u rodnom Somboru i to nedugo nakon što je završio...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.