Izvor: RTS, 01.Apr.2021, 22:50

Jokić igrač meseca Zapadne konferencije NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić proglašen je za igrača meseca marta Zapadne konferencije NBA lige.
Nikola je u martu u proseku beležio 27,1 poen, 11,4 skoka i 8,4 asistencije po meču u dresu Denvera.

Nagetsi su u martu zabeležili skor od 11 pobeda i samo tri poraza, čime su se dodatno približili četvrtom mestu na tabeli Zapadne konferencije, koje zauzimaju LA Lejkersi.
Jokić je u martu šutirao fantastičnih 58,5 procenta iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igre, od čega 43,9 sa linije za tri poena.
Srpskom igraču je ovo treći put da je bio najbolji igrač meseca na Zapadu, pošto je priznanje primao i u decembru i januaru.
Jokić je tako postao prvi košarkaš Denvera kojem je to pošlo za rukom.
Najbolji na Istoku bio je Džejms Harden, koji je beležio 28 poena, 9,8 skokova i 11,5 asistencija u dresu Bruklina u Martu.
"Brada" je tako predvodio Netse do sjajne serije 11-1 i postao prvi košarkaš Bruklina koji je osvojio ovo priznanje još od Vinsa Kartera 2007. godine.
Bruklin zauzima prvo mesto na tabeli Istoka.
Jokić i Harden se takođe nalaze u trci za nagradu najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone,.
U poslednjem vrednovanju, Jokić je zauzimao prvo mesto, a Harden šesto.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić ponovo igrač meseca, MVP priznanje sve bliže

Izvor: Radio 021, 02.Apr.2021, 08:17

Srpski centar Nikola Jokić proglašen je ponovo za igrača meseca Zapadne konferencije NBA lige...Jokić je tokom marta postigao više od 300 poena uz više od po 100 skokova i asistencija. Ovo mu je treći put da je bio najbolji igrač meseca, pošto je priznanje primao i u decembru i januaru...Nagetsi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.