Jokića izdao šut, ali nije tripl-dabl VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2024, 08:35

Jokića izdao šut, ali nije tripl-dabl VIDEO

Košarkaši Denvera pobedili su ekipu Milvokija u prvenstvenoj utakmici NBA lige rezultatom 113:107, a Nikola Jokić je ostvario novi tripl-dabl.

Srpski košarkaš je postigao 25 poena, uz 16 skokova i 12 asistencija uz nešto slabije procente šuta nego inače.

On je na parketu proveo 39,5 minuta i imao 10/25 iz igre, 1/6 za tri poena i 4/5 sa linije penala.

Nagetsima je ovo peta pobeda u poslednjih šest utakmica i sada su na skoru 33-15, a naredni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rival im je prvi tim Zapada, Oklahoma Siti Tander u gostima.

Bilo je ovo veče okršaja Jokića i Mareja sa jedne, i Adetokumba i Lilarda sa druge strane.

Marej je što se tiče poena bio još raspoloženiji od Jokića, postigao je 35 poena uz pet asistencija, a neki od ključnih poena u poslednjoj deonici bili su njegovi.

Kod Nagetsa, Majkl Porter Džunior je dodao 13, a Kentavijus Koldvel-Poup 12 poena.

U timu Baksa Janis Adetokumbo je bio najefikasniji sa 29 poena uz 12 skokova i četiri asistencije, Bruk Lopez je dodao 19, a Demijan Lilard 18 poena.

Jokić je 119. tripl-dabl učinkom u karijeri i 14. u sezoni uspeo da se učvrsti na večnoj listi NBA i sve je bliži Medžiku Džonsonu koji ima 138 takvih učinaka u karijeri.

Meč je bio veoma interesantan od početka do kraja.

Na poluvremenu ekipe su bile izjednačene 56:56, da bi Denver u poslednjih 12 minuta ušao sa sedam poena prednosti, 82:75.

Sredinom poslednje deonice imali smo rezultatsku klackalicu, Milvoki je nakratkio prešao u vođstvo (86:88), ali usledio je bolji finiš Nagetsa i rezultat nije izostao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Denver bolji od Milvokija, novi tripl-dabl Jokića

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2024

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Milvokija sa 113:107, u jednom od derbija NBA lige, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.