Jokić? Znamo da nas čeka čudovište VIDEO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 19:42

"Jokić? Znamo da nas čeka čudovište" VIDEO

Los Anđeles Lejkersi izbacili su Golden Stejt Voriose rezultatom 4-2 u seriji i plasirali se u finale Zapada NBA lige gde će igrati protiv Denver Nagetsa.

Svi već sa nestrpljenjem čekaju duele Nikole Jokića sa Lebronom Džejmsom i Entonijem Dejvisom, pa su i pitanja novinara posle meča Lejkersa i Voriorsa išla u tom smeru.

Jedna od njih je bilo je upućeno treneru "jezeraša" Darvinu Hemu kako će pokušati da zaustavi Jokića, na šta je on šaljivo odgovorio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ako budeš tu tada, rećiću ti. Nećete me staviti na ubrzanje. Mi već znamo da nas čeka čudovište iz 'Roki planine'. Ali, pustite nas danas da uživamo u ovoj pobedi", rekao je Hem.

Serija između Nagetsa i Lejkersa počinje u noći između utorka i srede od 02.30 po srednjeevropskom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.