Jokić: Nisam imao dodatni motiv VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 12:58

Jokić: Nisam imao dodatni motiv VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić kaže da ga nije dodatno motivisala činjenica što je Boston trenutno najbolji tim u NBA ligi.

Jokić je upisao 20. tripl-dabl u sezoni, upisavši 32 poena (11 od 18 iz igre, 10 od 10 slobodna bacanja), 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta na parketu.

Denver je slavio sa 115:109 i tako naneo drugi uzastopni poraz Seltiksima, koji su trenutno prvi na Istoku sa skorom 48-14.

"Nisam imao dodatni motiv, svaku utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igram na isti način. Oni su stvarno dobar tim. Imaju odgovor na sve. Na igru u odbrani, napadu…Trenutno su najbolja ekipa u NBA što i brojke pokazuju. Stvarno je teško igrati protiv njih. Visoki su, imaju pametne igrače i stvarno su dobar tim", rekao je Jokić.

Jokić je i na ovoj utakmici imao spektakularne asistencije.

"Kao što sam rekao momcima. Nekad ni ne moram gledati gde su. Znamo se. Samo treba da bacim loptu i neko će je pokupiti, u većini slučajeva", dodao je on.

Nikola je, inače, zaradio i tehničku grešku protiv Bostona, što ga je baš pogodilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.