Istorijski tripl-dabl Nikole Jokića! VIDEO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 07:54

Istorijski tripl-dabl Nikole Jokića! VIDEO

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, ispisao je istoriju NBA u pobedi ekipe protiv Vašington Vizardsa, 130:110.

Srpski centar se po ko zna koji put upisao u knjigu živih legendi NBA lige, te je samo potvrdio svoj status među najvećim igračima koji su kročili na parket košarkaškog terena.

Jokić je došao do 121. tripl-dabla u karijeri, a prvog protiv Vašington Vizardsa, i time je postao treći igrač u istoriji koji je ostvario tripl-dabl protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svake NBA ekipe u ligi.

Prethodno to su uspeli još Rasel Vestbruk i Lebron Džejms.

"Džoker" je utakmicu završio sa 21 poenom, 19 skokova, 15 asistencija, dok je iz igre šutirao neverovatnih 100 odsto, 10 od 10. Nikola je time postao prvi košarkaš ikada koji je imao 20+ poena, 15+ skokova i 15+ asistencija uz 100 odsto šut iz igre.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorijski tripl-dabl Jokića, osam asistencija Micića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024

Košarkaši Denver nagetsa savladali su na domaćem parketu ekipu Vašington vizardsa rezultatom 130:110. Najbolji centar sveta Nikola Jokić stigao je do 137. tripl-dabla, od čega je 121 u regularnom delu sezone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.