Hemofarm traži odgovor

Izvor: RTS, 16.Nov.2010, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm traži odgovor

Hemofarm gubi na poluvremenu od Bešiktaša (44:35), ali su u nekoliko navrata pokazali da su ravnopravan rival. "Odgovor" i dalje traži pravu formu. Odlična atmosfera u Turk-kola areni. Direktan prenos na našem Drugom programu.

Poslastica na početku ovogodišnje sezone Evrokupa. U Grupi B, vršački Hemofarm gostuje u Istanbulu, gde se sastaje sa Bešiktašom, koji je prošle sedmice za četiri miliona dolara "pazario" dvostrukog najboljeg strelca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA lige, Alana Ajversona.

"Imamo dobre šanse da ostvarimo dobar rezultat sa ovim timom", rekao je turskom Hurijetu trener Bešiktaša Burak Bijiktaj, koji je "sačuvao" Ajversona za meč sa Hemofarmom, jer ga nije poslao na teren proteklog vikenda u pobedi protiv Ojak Renoa.

"Sjajan je osećaj sada kad je došao Ajveron", rekao je trener Bešiktaša.

"Od početka sezone smo popravili igru. Malo nas je poljuljao poraz od Zagreba, u Jadranskoj ligi, pa očekujem da će tim pozitivno reagovati i da ćemo protiv Bešiktaša odigrati mnogo bolje. Verujem da imamo kvalitet i atmosferu u timu da pobedimo u Istanbulu, ali i da prođemo dalje", rekao je najbolji igrač Hemofarma Milan Mačvan.

Kapiten Hemofarma Miljan Pavković rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Bešiktaša, koji je dovođenjem Ajversona pokazao da ima visoke ciljeve.

"Svaki početak je težak i veoma važan. Na samom startu nas očekuje Bešiktaš, koji je ovosezonskim pojačanjima najavio da ima najviše ciljeve. Dolazak Ajversona je veliki motiv za njih", rekao je Pavković.

Bešiktaš - Hemofarm 44:35 (Poluvreme)

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.