Harden najplaćeniji košarkaš sveta, potpisao ugovor težak 229 miliona!

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jul.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Harden najplaćeniji košarkaš sveta, potpisao ugovor težak 229 miliona!

Košarkaš Hjustona Džejms Harden postao je najplaćeniji igrač sveta, pošto će prema novom ugovoru, do 2023. godine, zaraditi 229 miliona dolara, potvrdio je vlasnik Rokitsa Lesli Aleksander. Harden je srušio rekord šutera šampionskog Golden Stejta Stefa Karija koji je prošle nedelje dogovorio petogodišnju saradnju vrednu 201 milion dolara. Vođa Hjustona je prošle sezone u NBA ligi prosečno beležio 29,1 poen i 11,2 asistencije po utakmici. Hjuston je obavio drugi veliki posao, nakon što se nedavno pojačao Krisom Polom iz Los Anđeles Klipersa, a sada će se okrenuti dolasku Karmela Entonija.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Porter postaje plaćeniji od Vola u Vizardsima

Izvor: B92, 09.Jul.2017

Vašington Vizardsi odlučili su da izjednače ponudu Bruklin Netsa za Ota Portera, koja je glasila 106,5 miliona dolara za četiri godine. Odmah iza njega sa milion manje ide Bredli Bil, dok prva zvezda tim Džon Vol ima primanja od 18 miliona godišnje, ali očekuje se da on bude uskoro najplaćeniji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.