Grifin majstor zakucavanja

Izvor: RTS, 22.Dec.2010, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grifin majstor zakucavanja

Iako se nalaze u senci Los Anđeles Lejkersa, druga ekipa iz "grada anđela", Klipersi, sve više privlače pažnju u NBA ligi. U svojim redovima Klipersi imaju trenutno najatraktivnijeg košarkaša, Blejka Grifina, koji svojim zakucavanjima ostavlja sve bez daha.

Grifin je bio prvi pik na draftu 2009. godine kada su ga izabrali Klipersi. Ovaj momak je prethodno pružao izvanredno igrao za koledž Oklahoma, i već tada se istakao izvanrednim zakucavanjima.

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dolasku u NBA ligu, Grifin nije imao sreće, jer je doživeo težu povredu kolena, koja ga je duže vreme odvojila od parketa.

Ipak, po povratku u tim, ovaj momak pokazuje zašto je bio prvi pik na draftu. Sa visinom od 208 centimetra i težinom od 114. kilograma, ovaj momak zaveo je pravi teror u najjačoj ligi. Iz nedelje u nedelju njegova zakucavanja su u vrhu liste najboljih poteza.

Poslednju vratolomiju Grifin je izveo u ponedeljak uveče, kada je posle "el ej upa" zverski zakucao u koš Minesota timbervulfsa.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.