Grifin dobio novog plejmejkera

Izvor: B92, 24.Feb.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grifin dobio novog plejmejkera

Poslednjeg dana roka za trejdove u NBA ligi, Los Anđeles Klieprsi poslali su Barona Dejvisa u Klivlend Kavalirse za Moa Vilijamsa.

Zameniće dresove, Dejvis i Vilijams (foto: Beta)

Pored Dejvisa, najlošiji tim lige je dobio i pika prve runde drafta, dok je u Kliperse otišao Džamario Mun.

Trejdom su verovarno zadovoljni svi osim Dejvisa koji je završio u timu sa najlošijim skorom bez opcije u napadu u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vidu Blejka Grifina.

Tim iz Los Anđelesa je po svaku cenu želeo da se oslobodi "teškog" ugovora 31-godišnjeg Dejvisa koji u naredne dve sezone ima pravo na 28 miliona dolara.

Sada će napad Klipersa predvoditi tri godine mlađi Vilijams čiji je ugovor vredam "samo 9.3 miliona dolara.

Proteklih dana u prvom planu bili su trejdovi njujorških timova. Njujork Niksi su dobili Karmela Entonija, dok su Nju Džerzi Netsi ekipu pojačali sa Deronom Vilijamsom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hjuston doveo pojačanja

Izvor: RTS, 25.Feb.2011, 12:57

Ekipa NBA ligaša Hjuston Roketsa angažovala je slovenačkog košarkaša Gorana Dragiča iz Feniks sansa i Tanzanijca Hašima Tabita iz Memfisa Grizlisa. ..Feniks je zauzvrat dobio plejmejkera Arona Bruksa, dok je u Memfis otišao krilni igrač Šejn Batije...Dragič ima 24 godine, igra na mestu plejmejkera,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.