Google Daydream će uskoro biti javno dostupan?

Izvor: B92, 29.Avg.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Daydream će uskoro biti javno dostupan?

Googleova platfoma za virtualnu stvarnost, koja bi "obuhvatila sve usluge" za nekoliko nedelja bi mogla da postane dostupna svima.

Na ovogodišnjoj IO konferenciji Google je najavio kako će na platformi za virtualnu/proširenu stvarnost biti sve više igara, aplikacija, usluga... Tu je video servis Hulu, IMAX, Ubisoft kao nosilac portfelja industrije igara, čak i NBA...

Kako će Google Daydream zapravo izgledati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovom trenutku ne zna niko, ali sve informacije idu u smeru prema kom će Google ponuditi "sve-u-jedan" platformu za virtualnu stvarnost, a navodno se veliki broj onih koji imaju partnersku saradnju s Googleom kada je u ptianju proizvodnja telefona za Android obavezao da će paziti na kompatibilnost s Daydream platformom.

Poslednje "insajderske informacije" otkrivaju kako se već sada kreiraju brojni video zapisi u tehnologiji 360 stepeni, a za njih je Google angažovao brojne zvezde svoje video platforme YouTube. Sve to radi se u cilju kako bi milione, zapravo desetine miliona sledbenika navedenih YouTube zviezda Google u samom startu zaintrigirao i pripremio za svoju Daydream virtualnu platformu.

Svi ljubitelji ove tehnologije proširene i virtualne stvarnosti jedva čekaju da vide što je to Google zapravo pripremio, jer iako su se pojavile glasine kako su odustali od sopstvene virtualne stvarnosti, očigledno u Googleu imaju nešto drugačiju viziju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google Daydream uskoro biti javno dostupan?

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2016

Na ovogodišnjoj IO konferenciji Google je najavio kako će na platformi za virtualnu/proširenu stvarnost biti sve više igara, aplikacija, usluga....Tu je video servis Hulu, IMAX, Ubisoft kao nosilac portfelja industrije igara, čak i NBA.. Kako će Google Daydream zapravo izgledati u ovom trenutku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.