Golden Stejt bez predstavnika u prvoj petorci NBA lige?!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golden Stejt bez predstavnika u prvoj petorci NBA lige?!

Iako su svi saglasni da Voriorsima ide titula

Timski, a ne individualni sport, mada nije baš uobičajeno da prvak - a svi su saglasni da je Golden Stejt najveći favorit da osvoji šampinsko prstenje - nema predstavnika u najboljoj petorci NBA lige, a upravo se to desilo ove sezone. Jer najbolji tim najbolje lige na svetu ove sezone čine: Hjustonov as Džejms Harden, pa tripl-dabl manijak iz Oklahome Rasel Vesbruk, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Klivlendova zverka Lebron Džejms, Kavaj Lenard iz San Antonio Sparsa i centar Nju Orleansa Entoni Dejvis.

Najbolji tim NBA lige, inače, bira komisija novinara sa svih meridijana, a zanimljivo je da niko od njih nije sa spiska izostavio Džejmsa Hardena!

Što se tiče ostalih zanimljivosti, Lebron Džejms je izjednačio rekord Kobina Brajanta i Karla Melouna pošto se i 11. put našao u idealnoj petorci NBA lige.

Drugu petorku čine Ajzea Tomas (Boston), Stef Kari (Golden Stejt) Janis Adetokunbo (Milvoki), Kevin Durent (Golden Stejt) i Rudi Gober (Juta).

Mesto u trećoj petorci zaslužili su Demar Derozan (Toronto), Džon Vol (Vašington), Džimi Batler (Čikago), Drejmond Grin (Golden Stejt) i Deandre Džordan (LA Klipers).

Preostale nagrade (MVP, ruki godine, najboljid efanzivac, najbolji šesti čovek, igrač koji je najviše napredova i trener sezone) biće uručene 26. juna u Njujorku.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.